Her er trinnene for å gjenopprette TikTok-kontoen

Gjenopprett TikTok-kontoen hvis du ikke husker passordet

Tenk deg følgende situasjon. Du tar telefonen din, du går til TikTok-applikasjonen, du går inn og plutselig er kontoen din borte. Du må gå inn igjen. Men du husker ikke dataene dine, vet du hvordan du gjenoppretter TikTok-kontoen? Hva skal man gjøre i slike tilfeller?

Ikke bekymre deg, vi er her for å veilede deg gjennom noen scenarier du kan støte på, slik at du kan løse dem på best mulig måte.

Hvorfor bør jeg gjenopprette en TikTok-konto?

TikTok-konto

Hvis du er som 99 % av folk, har du sannsynligvis TikTok-økten din åpen på mobilen din hele tiden, slik at du ikke trenger å oppgi brukernavn og passord hver gang du vil ha tilgang til appen.

Det kan imidlertid skje at du bytter telefon, at appen har mottatt en stor oppdatering og har stengt økten din eller, enda verre, at kontoen din har blitt blokkert eller suspendert.

I slike tilfeller er det viktig å gjenopprette TikTok-kontoen din, og du kan absolutt fikse det . Men det avhenger av hva som skjedde.

Gjenopprett TikTok-kontoen hvis du har blitt blokkert

La oss ta for oss det første scenarioet. Tenk deg at du har åpnet TikTok-appen din og plutselig mottar et varsel som sier «Vi har permanent blokkert TikTok-kontoen din».

Etter skremselen som du kommer til å få, som du vil få, bør du tenke på om du har publisert noe som har brutt bruksreglene. Her er to forutsetninger:

Hvis du faktisk har brutt reglene, det vil si at du har gjort noe som ikke var tillatt i appen , beklager vi å måtte si at det vil være nesten umulig å gjenopprette kontoen din. Du kan prøve, men hvis TikTok har sett at du har brutt reglene, er det sannsynlig at de ikke vil tillate deg å gjenopprette kontoen (selv om de vanligvis vil suspendere deg, og hvis du bryter dem igjen, vil du miste den permanent).

Hvis du ikke har gjort noe: i dette tilfellet ville det være en TikTok-feil, og du har en sjanse til å få tilgang igjen.

Hva bør du gjøre hvis du vil at de skal gjennomgå avgjørelsen? Først må du trykke på «Be om en gjennomgang ». Dette åpner en rekke skjermbilder du må følge for å oppgi informasjon slik at TikTok kan gjennomgå om de har gjort en feil. De bruker vanligvis omtrent 24 timer på å svare, så vær tålmodig.

Et annet alternativ, hvis du foretrekker å gjøre det på nett, er å gå inn på TikToks kontaktskjema på denne lenken . Du må fylle ut e-postadressen din (bruk den du hadde koblet til nettverket) og eventuelt brukernavnet ditt.

Velg deretter «Min konto er blokkert/suspendert ». Beskriv problemet ditt i delen «Kan vi hjelpe deg?». Vær konsis, men detaljert. Du kan også legge ved mediefiler for å støtte forklaringen din.

Klikk til slutt på Send og vent til de svarer etter en stund.

Som vi nevnte, har TikTok det siste ordet. Dette betyr at selv om du mener at du ikke har gjort noe galt, vil de kanskje ikke angre avgjørelsen sin.

Gjenopprett TikTok-kontoen hvis du ikke husker passordet

app-logoen

Et annet scenario du kan støte på er at du prøver å logge inn, men glemmer passordet ditt. Dette er vanligere enn du tror, ​​fordi vi ofte har kontoene våre logget inn på både mobile enheter og datamaskiner, og når vi bytter til en annen konto, glemmer vi ofte passordet (spesielt hvis det er en stund siden).

Heldigvis er dette veldig enkelt å løse siden du bare trenger å klikke når du logger inn på spørsmålet som vises rett under der du skriver inn passordet: «Glemt passordet ditt?».

Når du klikker der, vil den be deg om å tilbakestille den så lenge du oppgir telefonnummeret eller e-postadressen du har koblet til kontoen.

Men hvis du ble med i TikTok gjennom et annet sosialt nettverk, vær forsiktig, fordi du må gå til det andre nettverket for å tilbakestille passordet ditt (det er derfor det alltid anbefales å registrere seg separat). Dette er fordi mange registrerer seg med Facebook- eller Instagram-informasjonen sin uten å innse at dette senere vil svekke muligheten deres til å logge inn separat.

Gjenopprett en TikTok-konto du har slettet

En annen situasjon du kan støte på er at du, i et anfall av impuls eller uforsiktighet, har slettet kontoen din (når du ikke mente det). Når du gjør det, skal det være en permanent handling, men i virkeligheten er det ikke det, og det finnes alltid en løsning.

Selv om du ber om å slette TikTok-kontoen din, gjør ikke selskapet det umiddelbart; det tar omtrent 30 dager før slettingen er fullført. Derfor, hvis du logger deg på kontoen din når som helst i løpet av disse 30 dagene, kan du aktivere den på nytt. Dette er praktisk talt det samme som med Instagram, hvor det samme kan skje.

Hva skjer hvis det har gått 30 dager? Vel, det vil være vanskeligere å gjenopprette den, men du kan alltid prøve å kontakte TikTok-støtte på denne lenken for å se om de kan gjøre noe for å gjenopprette kontoen.

Gjenopprett en TikTok-konto uten å vite passord, brukernavn, e-post eller telefon

logo

Det finnes et fjerde scenario du også bør vurdere, selv om vi i dette tilfellet advarer deg om at det vil ha et svært negativt resultat.

Hvis du har en TikTok-konto, men ikke husker passordet, brukernavnet, e-postadressen du brukte til å registrere deg, eller til og med telefonnummeret ditt, er du i store problemer. Hvis du mangler bare én eller to av disse opplysningene, sitter du helt fast.

Husk at dette også er en måte å forhindre at kontoen din blir stjålet. Hvis du ikke har noe av denne informasjonen, er det eneste du kan gjøre å prøve å bruke telefonnumrene eller e-postadressene du har, i tilfelle en av dem er den du brukte for kontoen. Ja, det vil ta litt tid, men med litt flaks kan du kanskje gjenopprette den.

Nå vet du alle måtene du må gjenopprette en TikTok-konto på, har du noen gang vært i en annen situasjon? Hvordan løste du det?


Legg til som foretrukket kilde i Google