Ved forskjellige anledninger trenger vi å bruke andres datamaskiner, det være seg en venns, en slektning, et bibliotek, en skole, et universitet, etc. å gå inn på Internett og sjekke e -posten vår, selv om vi godt vet at det av sikkerhetsmessige årsaker ikke anbefales.
Hvis du er Gmail- bruker , lar du sannsynligvis vanligvis økten din være åpen på datamaskinen for enkelhets skyld og for å unngå å måtte logge inn hver gang, men hvis du bruker en lånt datamaskin, bør du være mer forsiktig.
Du har kanskje ikke lagt merke til det, men alternativet « Ikke logg ut » er aktivert som standard, som vist på følgende skjermbilde:
Dette betyr at hvis du lukker nettleseren din i den tro at e-posten din vil lukkes samtidig, risikerer du at noen andre får full tilgang ikke bare til e-posten din, men også til alle de andre Google-tjenestene du bruker. Situasjonen er lik hvis du glemmer å logge ut ordentlig.
Men alt er ikke tapt... 
Du kan fortsatt enkelt logge deg ut av andre enheter . For å gjøre dette, gå til aktivitetsloggen i Gmail, som ligger nederst til høyre på Gmail-startsiden.

Klikk på detaljer , så åpnes et nytt vindu som viser informasjon om kontoaktiviteten din , nylig aktivitet som tilgangstype (nettleser), plassering (IP-adresse), dato/klokkeslett (fra din tidssone).

For å lukke en Gmail-økt eksternt , klikker du bare på knappen « Logg ut av alle andre økter ». Dette vil forhindre at den andre enheten får tilgang til noen av Google-tjenestene dine.
mer informasjon:
-
- Husk at det alltid er bedre å begynne inkognito / privat surfing.
-
- Hvis du vil motta en kontoaktivitetsrapporten din, kan Google tilby deg en månedlig oppsummering av aktiviteten din i Google-produkter (antall e-poster mottatt/sendt, utførte søk, land du har logget på, blant annet). Abonnement på kontoaktivitet.
Visste du om dette alternativet? Jeg håper du synes det er nyttig!